Cazul Dan Diaconescu: Primarul din Zărand va merge la audieri dacă va fi contactat de DNA

Primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, a declarat luni că nu a fost contactat de procurorii DNA pentru audieri în legătură cu ancheta de la sediul OTV, adăugând însă că este dispus să se deplaseze la Bucureşti dacă i se va cere acest lucru.

182 afișări
Imaginea articolului Cazul Dan Diaconescu: Primarul din Zărand va merge la audieri dacă va fi contactat de DNA

Dan Diaconescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Primarul din Zărand a spus că a auzit de la jurnalişti despre cercetările de la sediul OTV şi de la casa lui Dan Diaconescu şi că, până în prezent, procurorii DNA nu l-au contactat pentru a-i cere informaţii sau pentru audieri.

Ion Moţ a mai spus că este dispus să se deplaseze la Bucureşti dacă va fi solicitat de către anchetatori.

În ceea ce priveşte stadiul cercetărilor, el a afirmat că nu poate oferi niciun fel de informaţii pentru că nu a discutat niciodată cu anchetatorii.

Procurori DNA, însoţiţi de forţe de ordine, au descins, luni, la sediul OTV din Capitală şi la locuinţa patronului postului TV, Dan Diaconescu, fiind căutate mai multe casete care ar constitui probe în dosarul în care Doru Pârv este cercetat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare.

Doru Pârv, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în urma denunţului primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, a fost ridicat de anchetatori şi va fi adus de la Arad la Bucureşti, în baza unui mandat de aducere, el urmând să fie confruntat cu Dan Diaconescu.

Mandatul de aducere în cazul lui Doru Pârv a fost emis, luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a venit, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie, el declarând că nu exclude posibilitatea să fie "închis" şi precizând că a crezut că ancheta procurorilor anticorupţie este o farsă, o glumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici