Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat la "După 20 de ani", la Pro TV

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii "După 20 de ani", difuzată la Pro TV de la ora 10.00, informează televiziunea.

92 afișări
Imaginea articolului Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat la "După 20 de ani", la Pro TV

Sorin Oprescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Telespectatorii Pro TV vor putea afla din dialogul pe care primarul Capitalei îl va avea cu Cristian Leonte, Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc care sunt proiectele urbane ale primăriei, dar şi care va fi viitorul încălzirii centralizate.

Care sunt soluţiile pe termen scurt şi soluţiile durabile privind problema câinilor vagabonzi din Bucureşti, precum şi tendinţele în transportul public din Capitală vor fi alte teme care vor fi detaliate de Sorin Oprescu.

Bilanţul partidelor politice la un an de la alegerile parlamentare şi planurile de acţiune în vederea alegerilor prezidenţiale vor fi dezbătute de primarul general al Capitalei împreună cu jurnaliştii Pro TV, duminică, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici