Primarul interimar al Sibiului, la intrarea în 2015: În 2014, primul sibian a devenit primul român

Câteva mii de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Mare din oraş, iar la intrarea în 2015 primarul interimar, Astrid Fodor, le-a reamintit că în 2014 "primul sibian, Klaus Iohannis, a devenit primul român”, preşedintele ţării, iar sibienii au avut "un rol major”.

368 afișări
Imaginea articolului Primarul interimar al Sibiului, la intrarea în 2015: În 2014, primul sibian a devenit primul român

Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Câteva mii de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Mare din municipiul Sibiu, asistând la spectacolul pregătit de municipalitate, în pofida frigului de afară. Pe scenă au urcat Nana, trupa dance Fun Factory, solistul de muzică populară Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star şi trupele Domino şi Arhaica.

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, pe scenă a urcat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, care le-a reamintit sibienilor că în 2014 cel care a fost primar al oraşului timp de 14 ani a devenit preşedintele României.

"Deşi este frig, noi care ne aflăm aici în Piaţa Mare am decis să încheiem împreună anul 2014 şi tot împreună să începem anul 2015. Anul 2014 este anul pe care noi îl încheiem foarte mândri, suntem mândri că primul sibian a devenit primul român, suntem mândri că primarul Sibiului a devenit preşedintele României, iar în această devenire noi, sibienii, am jucat un rol major. Dragi sibieni, eu vreau să vă mulţumesc că în 2014 aţi fost alături de noi, de Primăria Sibiu, şi sper că şi în anul 2015 ne veţi sprijini în realizarea proiectelor noastre”, a spus Astrid Fodor.

Discursul acesteia a fost urmat de un spectaculos foc de artificii.

De obicei, la Sibiu, cel care urca pe scenă la cumpăna dintre ani pentru a le ura "La mulţi ani” sibienilor era Klaus Iohannis, care timp de 14 ani a fost primar al oraşului.

În acest an, preşedintele Iohannis s-a aflat în noaptea de Revelion în apropierea municipiului Sibiu, la Cisnădioara, unde a participat la o petrecere organizată de consulul onorific al Austriei la Sibiu, omul de afaceri Andreas Huber.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns la casa de vacanţă a consulului Huber miercuri seară, puţin după ora 21.00. Maşina care i-a adus pe soţii Iohannis la petrecere a intrat direct în curtea imobilului, fără ca preşedintele să facă vreo declaraţie de presă. La petrecere au mai sosit câteva cupluri de prieteni apropiaţi ai preşedintelui, oameni de afaceri, medici, politicieni şi colaboratori din Primăria Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici