Primarul Nichita: Ieşenii să iasă la vot, pentru şansa de a lua cât mai multe fonduri europene

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a spus, la ieşirea de la urne, că a votat "cu oamenii cei mai buni, nu cu cei care apelează la drujbă", în timp ce primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi-a exprimat votul "pentru o Europă împlinită".

44 afișări
Imaginea articolului Primarul Nichita: Ieşenii să iasă la vot, pentru şansa de a lua cât mai multe fonduri europene

Primarul Nichita: Ieşenii să iasă la vot, pentru şansa de a lua cât mai multe fonduri europene (Imagine: Mihail Dascalescu/Mediafax Foto)

Cristian Adomniţei, care este şi preşedinte al PNL Iaşi, a votat pentru alegerile europarlamentare 2014 la Şcoala Nicolae Iorga din municipiul Iaşi, el afirmând la ieşirea de la urne că este esenţial ca ieşenii să iasă la vot.

"Este esenţial să iasă lumea la vot. Nu poţi, dacă ai multe voturi în spate, să mergi la Bruxelles şi să nu-ţi faci treaba cum trebuie. Eu am votat cu cei care sunt cei mai buni, nu cu nişte oameni care apelează la drujbă”, a spus Adomniţei, aluzie la faptul că la Iaşi Primăria a tăiat zeci de tei pe bulevardul central al municipiului.

Liderul PSD Iaşi, primarul Gheorghe Nichita, a votat la Liceul de Informatică "Grigore Moisil” din zona Copou, el afirmând la ieşirea din secţia de votare că a votat pentru "o Europă împlinită” şi pentru "un Iaşi prosper”.

"Am votat pentru o Românie puternică şi mândră, am votat pentru a împlini proiectul nostru al Iaşiului, de a ajunge Capitală cultură europeană. Am votat pentru o Europă împlinită şi pentru un Iaşi prosper. Îi rog pe ieşeni să iasă la vot, pentru că trebuie să le pese de ceea ce se întâmplă în România şi de şansa pe care o avem să luăm cât mai multe fonduri europene”, a spus Nichita.

Potrivit BEC, până la ora 10.00 în judeţul Iaşi votaseră 3,69 la sută dintre alegători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici