Primarul Sectorului 1: După 30 iulie să avem un câştigător pentru Spitalul „Sfântul Vasile cel Mare”

  • Lucrările la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Vasile cel Mare” din Bucureşti ar putea să înceapă în acest an, proiectul fiind estimat la peste o jumătate de miliard de euro
  • Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a anunţat că în 30 iulie este termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi construirea noului spital.
736 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 1: După 30 iulie să avem un câştigător pentru Spitalul „Sfântul Vasile cel Mare”

Primarul Sectorului 1: După 30 iulie să avem un câştigător pentru Spitalul „Sfântul Vasile cel Mare”

Lucrările la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Vasile cel Mare” din Bucureşti ar putea să înceapă în acest an, proiectul fiind estimat la peste o jumătate de miliard de euro, potrivit anunţului făcut, duminică, de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a anunţat că în 30 iulie este termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi construirea noului spital.

Edilul spune că 30 de firme internaţionale au solicitat clarificări vizavi de acest proiect.

„Este un proiect care nu a fost făcut în 30 de ani şi o necesitate pentru Bucureşti. Îmi doresc ca după 30 iulie să avem un câştigător care să înceapă într-o lună construcţia spitalului”, a spus Tudorache.

Spitalul va ocupa o suprafaţă de 7,2 hectare, va avea 1.105 paturi, 37 de săli de operaţie şi un heliport.

Lucrările ar putea dura maximum trei ani.

Noua unitate va deservi locuitorii Sectorului 1 din Capitală, precum şi zona de sud a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
primar,
sector 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici