Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost audiat la DNA

Primarul Timişoarei Nicolae Robu şi fostul viceprimar al oraşului Traian Stoia au fost audiaţi, miercuri, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar ce vizează încheierea unui contract de telefonie mobilă pentru Primăria Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1408 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost audiat la DNA

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost audiat la DNA (Imagine Valentina Sarosi / Mediafax Foto)

Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ancheta vizează semnarea, în 2013, a unui contract de furnizare de servicii de telefonie mobilă pentru angajaţii Primăriei Timişoara, Nicolae Robu şi fostul viceprimar, Traian Stoia, fiind chemaţi miercuri la audieri.

La ieşirea de la audieri, Nicolae Robu nu a dorit să facă nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi.

Contractul respectiv a fost negociat şi încheiat în numele Primăriei Timişoara de fostul viceprimar Traian Stoia, care susţinea că prin renegocierea contractului de telefonie mobilă, municipalitatea a făcut economii „considerabile”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici