Primarul unei comune din Argeş, cercetat penal după ce a accidentat un copil şi a fugit

Primarul comunei Beleţi Negreşti din judeţul Argeş a acroşat cu maşina un copil de 10 ani şi a fugit, fiind cercetat penal de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

913 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune din Argeş, cercetat penal după ce a accidentat un copil şi a fugit

Sursă foto: ziarulargesul.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălina Epure, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc miercuri pe raza localităţii Călineşti.

„Un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din direcţia Călineşti spre Valea Corbului ar fi acroşat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, după care şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiaşi localităţi. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Minorul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie pe numele bărbatului”, a spus Epure.

Potrivit acesteia, şoferul a declarat poliţiştilor că nu şi-a dat seama că ar fi acroşat copilul şi nu a părăsit, cu intenţie, locul accidentului.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că şoferul vinovat este Dorin Cătănea, primarul comunei Beleţi Negreşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici