Primarul unei comune din Vrancea, reţinut într-un dosar privind incendierea unor ferme

Primarul comunei Urecheşti, judeţul Vrancea, Nistor Bratosin, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, într-un dosar în care se fac cercetări privind incendierea unor ferme. Edilul este acuzat că ar fi contribuit la incendiere din dorinţa de răzbunare, pe fondul unui conflict politic.

1027 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune din Vrancea, reţinut într-un dosar privind incendierea unor ferme

Primarul unei comune din Vrancea, reţinut într-un dosar privind incendierea unor ferme

Primarul Nistor Bratosin a fost audiat, miercuri, timp de ore întregi în dosarul incendierii a două microferme din comuna Urecheşti, judeţul Vrancea. La finalul audierilor, primarul a fost reţinut pentru 24 de ore, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

La sfârşitul anului trecut, în comuna Urecheşti au ars două ferme într-un interval de două săptămâni, iar proprietarii acestora au declarat atunci că au fost ameninţaţi de mai multe ori, la mijloc fiind conflicte politice între edil şi o altă persoană.

Pompierii care au cercetat cauzele producerii incendiilor au stabilit că sursa de aprindere a fost folosită în mod intenţionat pentru a genera incendiul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici