Primele date în cazul morţii fiului lui Răzvan Theodorescu. Legist: "Moartea a fost violentă. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supravieţuit " - VIDEO

Şefa Serviciului de Medicină Legală Argeş spune că Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, ar fi trăit dacă ar fi cerut ajutorul medicilor şi i s-ar fi administrat ser antiviperin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

27968 afișări
Imaginea articolului Primele date în cazul morţii fiului lui Răzvan Theodorescu. Legist: "Moartea a fost violentă. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supravieţuit " - VIDEO

Ipoteză în cazul morţii fiului lui Răzvan Theodorescu. Legist: "Moartea a fost violentă, cauzată de şocul toxic provocat posibil de muşcătura de şarpe" - VIDEO

"Moartea a fost violentă, cauzată de şocul toxic generat de posibila intoxicaţie cu venin provocată de muşcătura de şarpe, dar până nu vom avea toate examenele complementare, toate datele, nu ne putem pronunţa cu certitudine. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul in sistemul sangvin. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supravieţuit”, a declarat Mihaela Popescu, şefa Serviciului de medicină legală din Argeş.

Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, Ion Vladimir Teodorescu, în vârstă de 43 de ani, originar din Bucureşti, a fost găsit mort, luni, în casa de vacanţă pe care o deţinea în localitatea Corbeni din judeţul Argeş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş cei care l-au găsit pe au fost oamenii care se ocupau de îngrijirea locuinţei.

Aceştia le-au declarat oamenilor legii că Ion Vladimir nu ieşise din casă toată ziua, aşa că au intrat cu forţa în locuinţă, unde l-au găsit fără suflare şi au alertat poliţia.

Bărbatul ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are în intenţia să se ducă la spital.

Mai mult, acesta povestise apropiaţilor că a fost în Munţii Buzăului unde l-ar fi muşcat un şarpe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici