Primul din cei cinci răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns la Spitalul Floreasca

  • Primul pacient dintre cei cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns în ţară la spitalul Floreasca, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.
  • Ceilalţi patru pacienţi vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri.
243 afișări
Imaginea articolului Primul din cei cinci răniţi în accidentul din Bulgaria a ajuns la Spitalul Floreasca

Lucian Bode a declarat că mobilizarea autoritătilor române în gestionarea accidentului din Bulgaria, în care patru români au murit şi cinci au fost răniţi „a fost una eficientă şi profesionistă”.

„Din păcate, în urma acestui tragic accident din Bulgaria în care a fost implicat un autocar cu cetăţeni români, s-au pierdut vieţi. Transmit sincere condoleanţe şi putere să treacă peste această cumplită încercare familiilor şi prietenilor compatrioţilor noştri care au pierdut pe cineva drag şi apropiat. Le doresc răniţilor însănătoşire grabnică! Multumesc echipelor medicale şi celorlalte autorităţi din România şi din Bulgaria care s-au mobilizat urgent şi au găsit soluţii pentru a-i ajuta pe toţi cei care aveau nevoie. În astfel de momente conteaza enorm solidaritatea şi un sistem de urgenţă funcţional”, a spus Bode.

Ministrul a anunţat că primul rănit a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar ceilalţi patru urmează să fie aduşi cu elicoptere SMURD în cursul zilei.

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite de autorităţile bulgare.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci, iar restul români, a fost implicat sâmbătă dimineaţa intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru români au murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici