Primul fotbalist aflat în activitate care recunoaşte că este gay. Ce mesaje a primit

  • În Australia, fotbalistul John Cavallo a ieşit public şi a anunţat: „Sunt gay şi vreau doar să joc fotbal”.
  • Mijlocaşul e la Adelaide United este primul profesionist activ care îşi dezvăluie homosexualitatea.
  • „Dubla viaţă este obositoare”, a motivat Cavallo, care a primit sprijin de la coechipieri şi din partea Ligii.
4509 afișări
Imaginea articolului Primul fotbalist aflat în activitate care recunoaşte că este gay. Ce mesaje a primit

Josh Cavallo

Mijlocaşul echipei Adelaide United, Josh Cavallo, a dezvăluit că este homosexual, devenind primul fotbalist care recunoaşte deschis că este gay şi care evoluează în Australian A-League.

„Sunt fotbalist şi sunt gay”, a spus tânărul de 21 de ani pe reţelele de socializare, primind comentarii de susţinere din partea echipei sale, a A-League şi a Football Australia.

Cavallo, care a reprezentat Australia la sub 20 de ani, a spus că nu mai vrea să-şi păstreze secretul privind orientarea lui sexuală. „Tot ce vreau să fac este să joc fotbal şi să fiu tratat la fel ca înainte”, a precizat el.

„Este epuizant să încerci să performezi cât mai bine prin abilităţile tale şi să trăieşti această viaţă dublă, este ceva ce nu vreau ca nimeni să experimenteze. Îmi amintesc că am citit despre Justin Fashanu, care a devenit primul fotbalist profesionist gay care a recunoscut, în anii 90, iar apoi, la 8 ani după asta, şi-a luat viaţa, iar asta m-a îngrijorat”, a comentat Cavallo, care s-a bucurat şi a mulţumit pentru sprijinul primit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici