Principala intrare în oraşul Galaţi este blocată pe termen nelimitat din cauza unei surpări

  • Una dintre intrările în oraşul Galaţi este blocată de o surpare.
  • Maşinile folosesc rute ocolitoare mai lungi cu zeci de kilometri.
  • Constructorii au început să facă reparaţii, dar nu au anunţat cât vor fi restricţiile în vigoare.
12869 afișări
Imaginea articolului Principala intrare în oraşul Galaţi este blocată pe termen nelimitat din cauza unei surpări

Principala intrare în oraşul Galaţi este blocată pe termen nelimitat din cauza unei surpări

Primăria oraşului Galaţi anunţă că, în urma surpării carosabilului din zona Tirighina, se impune restricţionarea totală a traficului rutier începând de miercuri. Şoferii sunt nevoiţi să ocolească tocmai pe la Brăila pentru a intra în oraşul Galaţi.

„S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Şendreni, sensul giratoriu de la Nalba, şi la Independenţa. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independenţa - Slobozia Conachi - Galaţi. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Şendreni - Brăila – Galaţi”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

O echipă de experţi va realiza o expertiză geotehnică şi, în funcţie de rezultate, se va putea estima durata restricţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici