Principesa Irina va pleda vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi din Oregon

Principesa Irina, acuzată de participare la o reţea de lupte de cocoşi în statul american Oregon, urmează să pledeze vinovat la procesul din iulie, arată documente judiciare, citate de Associated Press, relatează ABC News, în pagina electronică.

552 afișări
Imaginea articolului Principesa Irina va pleda vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi din Oregon

Principesa Irina (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Autorităţile afirmă că Irina Walker şi soţul ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland. Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului. Luptele ar fi adus profituri de 2.000 de dolari pe zi.

Soţii Walkers sunt acuzaţi de lupte ilegale cu animale, complot pentru încălcarea actului privind bunăstarea animalelor şi administrarea ilegală a unor jocuri de noroc. Ambii şi-au schimbat modul de a pleda la audierea ce va avea loc la 16 iulie în Portland. Procesul lor urmează să înceapă la 14 iulie, scrie ABC News.

Procurorul federal Stephen Peifer a confirmat că Irina Walker urmează să pledeze vinovat, dar a refuzat să comenteze pe tema unei posibile înţelegeri în schimbul recunoaşterii vinovăţiei.

Irina Walker este cea de-a treia fiică a fostului rege al României, Mihai I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici