Principesa Margareta şi princepele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv

Principesa Margareta şi princepele Radu au venit, duminică seară, în faţa clubului Colectiv pentru a aprinde lumânări şi a depune flori în memoria victimelor din incendiul de vineri, fiica Regelui Mihai spunând, cu lacrimi în ochi, că "viaţa este o valoare" şi trebuie respectată.

545 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi princepele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv

Principesa Margareta şi princepele Radu au aprins lumânări şi au depus flori la clubul Colectiv

Principele Radu şi principesa Margareta au aprins câteva lumănâri, au depus flori şi au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor.

După câteva minute petrecute în faţa miilor de lumânări aprinse la locul tragediei, principesa Margareta a plecat cu lacrimi în ochi, spunând că "nu are cuvinte" în faţa unui asemenea eveniment.

"Îmi pare atât de rău. Trebuie să respectăm viaţa, vieţile, asta e problema. Viaţa este o valoare şi trebuie să ne respectăm unii pe alţii. Asta e tot ce pot spune în acest moment", a spus ea.

Principesa Margareta: Gândurile noastre sunt către familiile cu inima sfărâmată de durere

Principesa Margareta a transmis, în numele Crucii Roşii România, compasiunea şi neţărmuritul său regret tuturor familiilor îndoliate de pe urma incendiului care a avut loc vineri în Bucureşti, precizând că afecţiunea şi gândurile sale se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere.

Principesa Margareta a transmis, cu profundă tristeţe, duminică, un mesaj în numele Crucii Roşii România, după incendiul tragic din Capitală.

"În numele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, transmit compasiunea şi neţărmuritul nostru regret tuturor familiilor îndoliate de pe urma incendiului dezastruos care a avut loc în Bucureşti. Pierderea atât de multor vieţi tinere este ireparabilă şi tragică. Afecţiunea şi gândurile noastre se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere. Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care se luptă să trăiască!", a spus principesa Margareta, care este preşedinte al Crucii Roşii România.

Totodată, sâmbătă, Crucea Roşie a făcut un apel umanitar pentru donare de sânge pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 29 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi, dintre care peste 140 sunt spitalizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici