Principesa Sofia o înlocuieşte pe sora sa, Margareta, la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia

Casa Regală transmite, într-un comunicat de presă, că Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a ajuns în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale Regelui, pentru a sta alături de tatăl său de-a lungul acestei săptămâni.

3568 afișări
Imaginea articolului Principesa Sofia o înlocuieşte pe sora sa, Margareta, la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia

Principesa Sofia, alături de Regele Mihai în Elveţia (MediafaxFoto: Principesa Maria (S), Principesa Sofia (C) si Principele Radu participa la ceremonia de decorare de catre Principesa Mostenitoare, în numele Majetatii Sale Regele Mihai I, a unor personalitati din România, SUA, Marea Britanie, Franta si Elvetia, in Bucuresti, duminica, 18 ianuarie 2015/ Autor: DRAGOS SAVU)

Casa Regală a României a transmis, la finalul săptămânii trecute, că starea Regelui Mihai nu s-a agravat, însă este în continuare îngrijorătoare. Majestăţii Sale i se administrează medicamentaţie pentru uşurarea somnului şi a respiraţiei.

"Medicii au transmis faptul că, în actuala stare în care se află Majestatea Sa, Principesa Moştenitoare Margareta poate să se întoarcă în România deocamdată, pentru a-şi relua activităţile publice", anunţa sursa citată.

Într-o nouă informare, Casa Regală transmite marţi că săptămâna aceasta, alături de Rege, va fi Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

De altfel, Casa Regală a limitat accesul la Regele Mihai, anunţând că este permisă doar vizita fiicelor sale, a principelui Radu şi a Mitropolitului Iosif sau trimisului acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici