Prizonieri timp de 17 ani. O femeie din Brazilia povesteşte calvarul prin care a trecut cu cei doi copii

  • O femeie din Brazilia a fost închisă, împreună cu cei doi copii, de către soţul ei, timp de 17 ani.
  • Familia a fost salvată joi dintr-o casă din cartierul Guaratiba, în vestul oraşului Rio de Janeiro, a anunţat poliţia.
3749 afișări
Imaginea articolului Prizonieri timp de 17 ani. O femeie din Brazilia povesteşte calvarul prin care a trecut cu cei doi copii

FOTO jovempan.com.br

Soţul femeii a fost arestat.

Conform site-ului brazilian de ştiri G1, femeia a afirmat că soţul ei a spus că va părăsi casa doar după ce va fi moartă. Potrivit G1, bărbatul - numit de autorităţi Luiz Antonio Santos Silva - şi soţia sa erau căsătoriţi de 23 de ani.

După ce a fost salvată, mama le-a spus autorităţilor că cei trei membri ai familiei încarcerate ar fi rămas uneori fără mâncare timp de trei zile şi că au fost adesea abuzaţi fizic şi psihologic.

Casa în care erau ţinuţi captivi era, de asemenea, mizerabilă, cu puţină lumină şi un interior murdar, arată imaginile publicate de poliţie.

Cei doi copii adulţi erau legaţi, neîngrijiţi şi înfometaţi când au fost găsiţi, potrivit poliţiei. Ei au 19 şi 22 de ani, relatează presa locală.

Căpitanul William Oliveira, din cadrul poliţiei militare, a declarat, în comentarii citate de ziarul brazilian O Dia, că iniţial a crezut că cei doi sunt copii din cauza nivelului de malnutriţie pe care îl aveau.

"Când am văzut starea celor doi copii, am crezut că nu ar mai fi supravieţuit încă o săptămână", a declarat un locuitor din zonă pentru G1.

După ce au fost salvaţi, cei trei au fost duşi imediat la spital pentru a fi trataţi pentru deshidratare severă şi malnutriţie.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla de ce familia nu a fost salvată mai devreme, după ce a reieşit că un pont despre situaţia familiei a fost dat pentru prima dată în 2020, relatează O Dia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici