Probe prelevate de la câinii ridicaţi din zona Parcului Tei, comparate cu ADN-ul copilului ucis

Anchetatorii au prelevat probe de la cei şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului de patru ani ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat, potrivit unor surse din Poliţie.

764 afișări
Imaginea articolului Probe prelevate de la câinii ridicaţi din zona Parcului Tei, comparate cu ADN-ul copilului ucis

Probe prelevate de la câinii ridicaţi din zona Parcului Tei, comparate cu ADN-ul copilului ucis (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Câinii pe blana cărora se va găsi ADN care aparţine copilului de patru ani vor fi supuşi unei expertize, au precizat sursele citate.

De asemenea, de la cei şase câini vor fi luate impresiuni dentare, pe baza cărora se vor realiza mulaje, acestea urmând să fie comparate cu rănile găsite de medicii legişti pe corpul copilului de patru ani.

Sursele citate au spus că rezultatul ADN este aşteptat în cursul zilei de marţi, când va fi finalizată şi necropsia copilului.

Cazul este instrumentat de Serviciul Criminalistic şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Iniţial, oficiali din Poliţia Capitalei au declarat că incidentul a avut loc în Parcul Tei.

Ulterior, Primăria Sectorului 2 a precizat, într-un comunicat de presă, că incidentul în urma căruia un copil muşcat de câini şi-a pierdut viaţa a avut loc pe un teren proprietate privată, de pe strada Tuzla nr. 50, aparţinând SC Laguna Tei SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici