Probleme cu gunoiul şi în Sectorul 2. Primar: „Avem locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă că în sector sunt 273 de „puncte fierbinţi”, unde autorităţile trebuie să strângă gunoiul de mai multe ori pe zi, „locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”.

1772 afișări
Imaginea articolului Probleme cu gunoiul şi în Sectorul 2. Primar: „Avem locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”

Sursă FOTO: Facebook/ Radu Mihaiu

Avem 273 de <puncte fierbinţi> în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiţi să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”, scrie pe Facebook Radu Mihaiu.

El afirmă că autorităţile au identificat sute de făptaşi, care au fost amendaţi.

„De la doamne aparent respectabile care credeau că e normal să îşi scoată sacul de gunoi la stâlp zilnic până la comercianţi care scoteau mormane de cutii şi ambalaje la colţ de stradă. Suntem şi vom fi necruţători cu astfel de fapte, indiferent de situaţie sau de motive. Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse. Am cartografiat toate locaţiile cu probleme. Am format echipe mixte care să patruleze sistematic aceste zone. Luăm la pas cartierele, vorbim cu oamenii, verificăm că fiecare comerciant îşi gestionează corect deşeurile şi că păstrează curăţenia din jurul magazinului, aşa cum prevede legea. Şi cel mai important - prindem mojicia în fapt”, adaugă primarul Sectorului 2.

El precizează că, în paralel, primăria va moderniza reţeaua de camere astfel încât să ajute cu acest tip de control.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici