Probleme de trafic pe DN 28, în judeţul Iaşi, din cauza unui accident. Un copil a fost lovit de o maşină

  • Se circulă cu greutate pe o porţiune din DN 28 în judeţul Iaşi din cauza unui accident.
  • Un copil a fost lovit de o maşină şi la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenţie.
  • Traficul se desfăşoară pe un singur fir, anunţă poliţiştii.
447 afișări
Imaginea articolului Probleme de trafic pe DN 28, în judeţul Iaşi, din cauza unui accident. Un copil a fost lovit de o maşină

Probleme de trafic pe DN 28, în judeţul Iaşi, din cauza unui accident. Un copil a fost lovit de o maşină

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc duminică pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în apropierea localităţii Bălţaţi, din judeţul Iaşi.

Un copil care se afla pe şosea a fost acroşat de o maşină. Din primele informaţii, copilul este rănit, dar conştient, urmând a se deplasa elicopterul SMURD la faţa locului.

Traficul rutier este restricţionat, circulându-se alternativ, pe un fir. Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal pe parcursul după amiezii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici