Probleme tehnice la metrou: circulaţia este îngreunată pe Magistrala 4

  • Trenurile de metrou circulă cu dificultate pe Magistrala 4, luni după-amiază.
  • Metrorex anunţă probleme tehnice în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2.
  • Siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol, precizează Metrorex.
315 afișări
Imaginea articolului Probleme tehnice la metrou: circulaţia este îngreunată pe Magistrala 4

Probleme la metrou

Începând cu ora 15:25, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară cu dificultate din cauza apariţiei unei defecţiuni la un tren în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

„Pentru continuarea şi fluidizarea călătoriilor, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Jiului şi Străuleşti, pe linia 1. Călătorii au fost informaţi despre modificarea circulaţiei trenurilor prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor şi peroanelor staţiilor de metrou”, anunţă sursa citată.

Metrorex afirmă că siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici