Procesul de corupţie al preşedintelui CJ Harghita, amânat în urma deciziei CCR privind protocoalele cu SRI

Procesul de corupţie al preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, a fost amânat, joi, de Tribunalul Harghita în urma deciziei CCR privind protocoalele cu SRI, până la motivarea acesteia, fiind solicitată şi o adresă de la SRI, în care să se arate dacă s-au pus în executare mandate de supraveghere.

465 afișări
Imaginea articolului Procesul de corupţie al preşedintelui CJ Harghita, amânat în urma deciziei CCR privind protocoalele cu SRI

Procesul de corupţie al preşedintelui CJ Harghita, amânat în urma deciziei CCR privind protocoalele cu SRI

Avocatul lui Borboly Csaba, Sergiu Bogdan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că toată lumea a fost de acord cu amânarea cauzei, inclusiv procurorul de caz.

”Tribunalul Harghita a dispus amânarea cauzei pentru că decizia CCR privind protocoalele cu SRI nu a fost motivată şi nu ştim ce să facem în legătură cu decizia respectivă. Decizia intră în vigoare după ce este publicată în Monitorul Oficial. CCR va motiva decizia şi atunci motivele CCR şi argumentele vor fi conduita procesuală. Toată lumea a fost de acord cu amânarea, inclusiv procurorul”, a spus Bogdan.

Întrebat dacă decizia CCR ar putea să îl favorizeze pe preşedintele CJ Harghita, Bogdan a spus că fiecare dosar va fi analizat de instanţe.

”Pe unii da, pe alţii nu, şi în funcţie de circumstanţe, când se va vedea soluţia”, a mai spus Sergiu Bogdan.

La termenul de joi, instanţa de la Tribunalul Harghita a solicitat şi o adresă de la SRI, în care să se precizeze dacă s-au pus în executare mandate de supraveghere tehnică.

Viitorul termen în acest caz a fost stabilit pentru data de 21 februarie.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Borboly Csaba a refuzat să facă orice declaraţie pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici