Procesul de vaccinare se extinde în toate judeţele din România

  • Activitatea de vaccinare anti-Covid pentru Etapa I se extinde pe tot teritoriul României.
  • Astfel, începând de luni se deschid aproape toate centrele de vaccinare din ţară unde sunt vaccinate cadrele medicale.
  • Pentru buna desfăşurare a procesului de vaccinare, duminică începe distribuirea a peste 36.000 de doze de vaccin
620 afișări
Imaginea articolului Procesul de vaccinare se extinde în toate judeţele din România

Activitatea de vaccinare anti-Covid pentru Etapa I se extinde pe tot teritoriul României. Astfel, începând de luni se deschid aproape toate centrele de vaccinare din ţară unde sunt vaccinate cadrele medicale.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 anunţă că începând de luni se deschid peste 90% din cele 376 de centre de vaccinare care deservesc personalul medical şi personalul din centrele medico-sociale.

Pentru buna desfăşurare a procesului de vaccinare, duminică începe distribuirea a peste 36.000 de doze de vaccin solicitate de centrele de vaccinare existente în fiecare judeţ.

Conform instrucţiunilor, direcţiile de sănătate publică judeţene şi Direcţia de Sănătate Publică a Muncipiului Bucureşti centralizează necesarul de vaccinuri din toate centrele de vaccinare arondate şi îl transmit, până în ora 13.00 a zilei anterioare vaccinării propriu-zise, către Centrul regional de stocare de care aparţin.

Centrul regional de stocare pregăteşte, în vederea distribuirii, cantitatea de vaccinuri necesară, potrivit solicitărilor primite şi o distribuie, în consecinţă, către DSP-uri, respectiv centrele de vaccinare, precizează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici