Procuror DIICOT Tulcea, reţinut pentru că a luat mită o oaie

Un procuror de la DIICOT Tulcea a fost reţinut, miercuri, de DNA, care îl acuză că nu a pus sechestru pe mai multe animale, într-un dosar pe care îl avea în lucru, iar în schimb a primit mită o oaie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

593 afișări
Imaginea articolului Procuror DIICOT Tulcea, reţinut pentru că a luat mită o oaie

Procuror DIICOT Tulcea, reţinut pentru că a luat mită o oaie (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, procurorul Victor Grigoraş, de la DIICOT Tulcea, a fost reţinut miercuri de anchetatorii DNA şi urmează să fie dus la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru luare şi dare de mită.

Sursele citate au arătat că procurorul Grigoraş avea în lucru un dosar care viza infracţiuni economice, iar în cadrul acestuia erau cercetaţi o fermă de animale şi administratorii acesteia.

Procurorul ar fi trebuit să pună sechestru pe mai mult animale de la această fermă, pentru recuperarea prejudiciului în dosar, dar nu a luat această măsură, primind în schimb drept mită o oaie, susţin sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici