Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru bărbatul acuzat că şi-a omorât copilul de 8 ani

  • Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat că şi-a omorât copilul de 8 ani, după ce l-ar fi înjunghiat cu un cuţit.
  • Procurorii cer, în rechizitoriu, închisoarea pe viaţă.
721 afișări
Imaginea articolului Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru bărbatul acuzat că şi-a omorât copilul de 8 ani

Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru bărbatul acuzat că şi-a omorât copilul de 8 ani

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat.

Procurorii susţin că în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 25 iulie 2020, după o prealabilă activitate de premeditare, şi-a înjunghiat fiul de 8 ani cu un cuţit, provocându-i decesul.

Bărbatul a fost prins după trei zile în zona localităţii Filea de Jos, comuna Ciurila.

Acesta şi-a recunoscut faptele, iar procurorii cer închisoare pe viaţă.

„Urmărirea penală s-a desfăşurat faţă de inculpatul arestat preventiv începând cu data de 29.07.2020, acesta recunoscând procurorilor săvârşirea faptei. În cursul urmăririi penale s-a stabilit că după comiterea crimei faţă de fiul său, inculpatul a încercat să îşi suprime viaţa. În cuprinsul rechizitoriului, procurorii au propus pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în comunicat.

Băieţelul de 8 ani din Cluj-Napoca fusese dat dispărut de acasă în 25 iulie şi era căutat de Poliţie. Acesta a fost găsit mort, într-un sat din zona oraşului Turda. Surse judiciare au declarat atunci pentru MEDIAFAX că băieţelul a fost înjunghiat şi se afla în maşina tatălui său cu care plecase acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici