Procurorii DIICOT fac percheziţii la proxeneţi şi traficanţi de droguri din vestul ţării

Procurorii DIICOT şi politţişti din Timişoara fac, joi, 13 percheziţii la mai multe persoane din Arad şi Timiş bănuite că, în ultimii doi ani, au obligat 11 femei să se prostitueze în două saloane de masaj şi că le-au vândut droguri clienţilor acestora.

588 afișări
Imaginea articolului Procurorii DIICOT fac percheziţii la proxeneţi şi traficanţi de droguri din vestul ţării

Procurorii DIICOT fac percheziţii la proxeneţi şi traficanţi de droguri din vestul ţării

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună poliţişti din cadrul B.C.C.O. Timişoara efectuează joi 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Arad şi Timiş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, care au acţionat în zona de vest a României.

„În cauză s-a reţinut că, în perioada iunie 2021 - mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfăşurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente”, transmite DIICOT.

La sediul DIICOT Timişoara urmează a fi conduse 21 de persoane implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici