Procurorul Bogdan Licu a fost propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de prim-adjunct al Parchetului General

Ministerul Justiţiei a publicat lista propunerilor pentru ocuparea funcţiilor de adjuncţi în structurile din Ministerul Public, Bogdan Licu fiind nominalizat pentru poziţia de prim-adjunct al PICCJ, în timp ce la DIICOT a fost înaintată drept propunere Daniela Pâţu şi la DNA, Mădălina Scarlat.

450 afișări
Imaginea articolului Procurorul Bogdan Licu a fost propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de prim-adjunct al Parchetului General

Procurorul Bogdan Licu a fost propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de prim-adjunct al Parchetului General

„În temeiul Legii privind statutul magistraţilor, Ministrul Justiţiei va formula următoarele propuneri de numire pentru ocuparea unor funcţii de conducere vacante în cadrul Ministerului Public: a) Prim adjunct al Procurorului General al PICCJ - Dimitrie-Bogdan Licu; b) Adjunct al Procurorului General al PICCJ - Maria Magdalena Militaru; c) Procuror şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a PICCJ - Adriana Denisa Cristodor; d) Procuror Şef al Secţiei parchetelor militare a PICCJ - Cătălin Ranco Piţu; e) Adjunct al Procurorului şef al DIICOT - Oana Daniela Pâţu; f) Adjunct al Procurorului şef al DNA - Mădălina Scarlat”, anunţă, luni, Ministerul Justiţiei.

În acest context, Oana Schmidt-Hăineală pierde nominalizarea pentru funcţia de adjunct al procurorului-şef DIICOT, ea numărându-se printre candidaţii pentru acest post.

Propunerile vor fi trimise către CSM - Secţia de procurori, marţi, pentru avizare.

„Pentru celelalte posturi vacante pentru care a fost organizată selecţia, Ministrul Justiţiei nu va face propuneri de numire, optând pentru respingerea candidaturilor. Pentru posturile rămase astfel vacante în conformitate cu pct.3 supra, precum şi pentru cele care ar putea rămâne vacante în urma deciziilor Preşedintelui României asupra propunerilor formulate de Ministrul Justiţiei, Ministerul Justiţiei va organiza o nouă procedura de selecţie la o dată ulterioară în cursul lunilor martie - aprilie 2020”, anunţă sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
procurori,
şefi,
piccj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici