Procurorul Dimitrie-Bogdan Licu, care a lucrat şi la DLAF în Guvernul Tăriceanu, numit membru ONPCSB

Procurorul Dimitrie-Bogdan Licu, care a lucrat în 2005 în Guvernul Tăriceanu pentru Departamentul de Luptă Anti-Fraudă, a fost numit membru al plenului Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), prin hotărâre aprobată în şedinţa de sâmbătă a Executivului.

312 afișări
Imaginea articolului Procurorul Dimitrie-Bogdan Licu, care a lucrat şi la DLAF în Guvernul Tăriceanu, numit membru ONPCSB

Procurorul Dimitrie-Bogdan Licu, care a lucrat şi la DLAF în Guvernul Tăriceanu, numit membru ONPCSB (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

El a fost numit în această funcţie în calitate de reprezentant al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de cinci ani.

Dimitrie-Bogdan Licu este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti şi membru al Asociaţiei Magistraţilor din România, precum şi membru cu activitate permanentă al Consiliului Superior al Magistraturii din 2005.

În 2005 a fost detaşat pentru câteva luni la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă din cadrul Guvernului condus atunci de Călin Popescu Tăriceanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici