Procurorul General al României Augustin Lazăr, despre Dan Condrea: Nu e vorba de niciun omor, există suspiciunea unei sinucideri

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, prezent fiind la sediul CSM pentru o nouă şedinţă a plenului, că în cazul accidentului rutier în urma căruia a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este exclusă varianta omorului, anchetatorii mergând pe varianta unei sinucideri.

1027 afișări
Imaginea articolului Procurorul General al României Augustin Lazăr, despre Dan Condrea: Nu e vorba de niciun omor, există suspiciunea unei sinucideri

Procurorul General al României Augustin Lazăr, despre Dan Condrea: Nu e vorba de niciun omor, există suspiciunea unei sinucideri

"Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe. Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. După circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea", a declarat Procurorul General al României la sediul CSM.

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să "să nu facă vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunţat că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

În paralel, procurorii fac investigaţii în dosarul privind activitatea Hexi Pharma.

"În continuare sunt persoane vătămate care au mai primit astfel de soluţii diluate şi se continuă investigaţia mai departe pentru a se vedea care sunt persoanele care eventual au fost prejudiciate. Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor", a mai precizat Augustin Lazăr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici