Procurorul general, ameninţat cu procesul de un fost ofiţer SRI: Voi scoate la iveală toate legăturile cu statul paralel

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir anunţă că îl va da în judecată pe procurorul general Augustin Lazăr şi va spune ce legături avea acesta cu "statul paralel". Fostul angajat SRI susţine că are detalii legate de modul în care au fost scoşi bani din Microsoft dupa ce DNA a “uitat” să blocheze conturi.

4085 afișări
Imaginea articolului Procurorul general, ameninţat cu procesul de un fost ofiţer SRI: Voi scoate la iveală toate legăturile cu statul paralel

Procurorul general, ameninţat cu procesul de un fost ofiţer SRI: Voi scoate la iveală toate legăturile cu statul paralel

"M-am saturat. Augustin Lazar. Zis Gusti, zis sclavul SRI, zis sclavul statului paralel, zis sosete albe la Parchetul General tot sustine dupa decizia CSM ca s-a referit la mine cand vorbea public de “inculpati de rang inalt”. Bine. Am decis sa il dau in judecata. Voi scoate la iveala in instanta legaturile “procurorului general” cu statul paralel. O sa vorbim si cum statea tatal lui Kovesi in capul mesei la Transgaz si ii dadea ordine lui Lazar. Cum faceau ei milioane si cu cine. Cum scoateau ei bani din Microsoft dupa ce DNA a “uitat” sa blocheze conturi. Un final de an bun", scrie Daniel Dragomir, pe Facebook.

Reacţia vine după ce Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat, în motivarea deciziei din 3 decembrie, că există indicii de încălcare a codului deontologic de către Augustin Lazăr când a folosit formularea „inculpaţi de rang înalt”. În document se arată că expresia a fost folosită la plural, deşi, aşa cum a spus procurorul general, s-a referit la doar fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, care a chemat procurorii la audieri în Comisia parlamentară.

„După cum rezultă din adresa nr. 256/c/2018 a PÎCCJ din data de 5.02.2018, ataşată la lucrarea Secţiei pentru procurori nr. 13044/2018, domnul procuror general, Augustin Lazăr, a precizat că afirmaţia „inculpaţi de rang înalt ” vizează solicitările de audiere într-o comisie parlamentară făcute de un ofiţer superior în rezervă din cadrul SRI, trimis în judecată de DNA şi condamnat de instanţa de fond”, arată sursa citată.

Este vorba despre fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat în primă instanţă de Tribunalul Bucureşti la 1 an de închisoare cu suspendare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici