Procurorul-şef DIICOT anunţă că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

Procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă a anunţat, miercuri, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, bărbatul dându-şi consimţământul pentru acest lucru.

1002 afișări
Imaginea articolului Procurorul-şef DIICOT anunţă că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

Procurorul-şef DIICOT anunţă că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

"Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens”, a anunţat Felix Bănilă.

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că Direcţia nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informaţiile apărute în spaţiul public nu sunt confirmate încă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici