Profesoara universitară de canto Silvia Lungeanu a recunoscut că a furat de la studenţi

Profesoara universitară de canto Silvia Lungeanu, cercetată de poliţişti pentru că ar fi furat bani din genţile studenţilor, şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

2315 afișări
Imaginea articolului Profesoara universitară de canto Silvia Lungeanu a recunoscut că a furat de la studenţi

Profesoara universitară de canto Silvia Lungeanu a recunoscut că a furat de la studenţi

Potrivit surselor citate, Silvia Lungeanu, profesoară de canto în cadrul Universităţii Hyperion, a recunoscut faptul că a furat, însă nu şi-a motivat fapta în niciun fel.

De altfel, spun anchetatorii, profesoara de canto, care este cunoscută publicului din postura de cântăreaţă de romanţe, a fost adusă la Secţia 10 încă după prima plângere, formulată de o studentă care a declarat că i-au dispărut din geantă 3.000 de lei.

Ulterior, judiciariştii bucureşteni au înregistrat alte cinci plângeri, venite tot din partea unor studente, însă Lungeanu nu a mai fost audiată.

Cele şase plângeri au fost înregistrate de Secţia 10 Poliţie, anul trecut, de la jumătatea lunii octombrie şi până la sfârşitul lui noiembrie.

Studentele au reclamat că le-au fost furate sumele de 3.000 de lei, 300 de euro, 50 de euro, şi de trei ori câte 100 de lei.

Ca mod de operare, spun poliţiştii, profesoara în vârstă de 37 de ani îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că doreşte să vorbească la telefon în particular.

Odată rămasă singură în încăpere, Lungeanu începea să caute în genţile acestora, afirmă sursele citate.

Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depăşeşte 5.000 de lei.

Iniţial, profesoara de canto nu şi-a recunoscut vina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici