Profesori din Sectorul 5 al Capitalei vând pe internet pixurile de lux primite cadou de la primărie. Care sunt preţurile cerute

  • Pe site-ul OLX au apărut anunţuri prin care profesorii vând pixuri primite de la Primăria Sectorului 5
  • Pixurile primite de la primărie sunt de lux, marca Montegrappa
  • Dascălii cer între 350 şi 600 de lei în condiţiile în care preţul de achiziţie a unui pix este de 1.000 lei
4334 afișări
Imaginea articolului Profesori din Sectorul 5 al Capitalei vând pe internet pixurile de lux primite cadou de la primărie. Care sunt preţurile cerute

Sursa: Profimedia Images

Primăria condusă de Daniel Florea ar fi oferit cadouri profesorilor din sector pixuri de lux, marca Montegrappa, care au un preţ mediu de peste 1.000 de lei bucata.

Pixurile au fost oferite la începutul anului, iar unele dintre ele au fost însoţite şi de agende.

Foarte mulţi dascăli au decis să vândă acum cadourile de la Daniel Florea pe Olx.

„Sunt primite de soţia. Parcă să zic că este o cărticică ceva la pixul ăla, în ambalajul lui”, a afirmat, pentru MEDIAFAX, unul dintre vânzători, care a precizat că mai multe cadre didactice au primit astfel de pixuri.

„Au fost nişte cadouri primite, na. E vina primăriei. Dacă nu le acceptau profesorii le acceptau alţii”, a spus alt vânzător.

Preţurile la care profesorii vând acum pixurile pe Olx variază între 350 de lei şi 600 de lei, asta în condiţiile în care preţul de achiziţie a unui astfel de produs este de aproximativ 1.000 de lei.

Până la momentul transmiterii ştirii, reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici