Profesorii dintr-un judeţ din ţară, invitaţi de Inspectorat la un curs de numerologie

  • Inspectoratul şcolar judeţean Galaţi îi invită pe profesori să se iniţieze în numerologie.
  • Cadrele didactice din Galaţi au primit un document prin care sunt invitate să participe la un proiect online intitulat „Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev”.
582 afișări
Imaginea articolului Profesorii dintr-un judeţ din ţară, invitaţi de Inspectorat la un curs de numerologie

Noul inspector general al judeţului Galaţi, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invită să participe la proiectul online „Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev”. Adresa are antetul inspectoratului şcolar, iar proiectul este iniţiat de o asociaţie a numerologilor.

Conferinţa promovată de inspectoratul gălăţean se va desfăşura vineri seară, în mediul online, iar invitaţia este adresată cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ. Şeful IŞJ Galaţi susţine că nu a militat pentru studierea numerologiei în şcoli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (...) Nu am propus studierea numerologiei în şcoli”, a declarat inspectorul şcolar, Selena Costea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul inspector general spune că zilnic, pe adresa inspectoratului sosesc numeroase solicitări asemănătoare, acestea fiind redirecţionate către profesori fără antetul instituţiei.

„Hârtii cu anunţuri care se ţin de tot felul de asociaţii, fundaţii sau chiar persoane, legate de tot felul de activităţi, vin în fiecare zi la inspectorat. Sigur, poţi să le trimiţi sau să nu le trimiţi mai departe. Ei asta cer, să le trimiţi mai departe. De obicei nu poartă antetul, dar nu este o chestie nouă. Eu nu aş fi trimis-o cu adresă de înaintare”, a explicat, la solicitarea Mediafax, fostul inspector general al judeţului Galaţi, Onuţ Atanasiu

Numerologia este ştiinţa numerelor care utilizează matematica astrală şi serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici