Video Profesorii fac coadă la vaccinare, la Romexpo. Sute de cadrele didactice îşi aşteaptă rândul la centrele amenajate special pentru ei

  • Profesorii au format cozi la vaccinare încă de la primele ore ale dimineaţii
  • Direcţiile de Sănătate Publică sunt cele care se ocupă de programarea profesorilor
  • Profesorii sunt încrezători că vaccinarea va aduce mai multă siguranţă în şcoli
5826 afișări

Aşa cum elevii se înghesuie în sălile de clasă în prima zi de şcoală, aşa au făcut şi profesorii în primele zile de vaccinare.

Astăzi cadrele didactice au format cozi la centrele de vaccinare amenajate special pentru ei.
 
La Romexpo s-au adunat sute de profesori încă de la primele ore, iar poliţiştii s-au asigurat că distanţarea se păstrează.
 
Deşi sunt mulţi cei care aşteaptă, profesorii se aşează, încrezători, la coadă.
 
„Am fost puţin să iau pulsul cozii, să zic aşa, şi se pare că se suceşte de 2-3 ori coada până ajungem la centrul nostru de vaccinare”, a  precizat Mariana, profesor.
 
„După câte ni s-a spus aici, nu e nicio problemă coada nu merge încet, ci destul de bine.”, ne-a spus şi profesorul Liviu Enache.
 
Nu sunt deranjaţi că trebuie să mai aştepte câteva zeci de minute şi spun că se aşteptau să fie aglomerat.
 
„Am ajuns la 9.05 şi programarea este între ora 9 şi 10. Deci suntem în timp.”, afirma o doamnă profesoară proaspăt sosită la centrul Romexpo.
 
„Ne-au trimis listele pe whatsapp şi când am văzut că sunt 600 nu ştiu cât şi 1200 pentru Zeneca mi-am imaginat că va fi o coadă”, a spus Radu Mudura, unul dintre profesorii programaţi vineri, 26 februarie. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici