Legume livrate la domiciliu. Profit mai mare pe timp de pandemie pentru producătorii locali

  • Producătorii locali şi-au dublat profitul în ultimele două luni
  • Livrarea la domiciliu a avut întâietate
  • Legumele au fost printre cele mai comandate
329 afișări

 

Corneliu Hoşliag are o grădină în care cultivă spanac, salată verde, roşii, castraveţi, tot felul de legume şi i-a mers bine în ultima perioadă, pentru că oamenii au gătit mai mult acasă. Ca el şi alţi producători locali au profitat de vizitele mai rare la magazin ale românilor. Unii dintre ei chiar şi-au dublat profitul şi speră ca oamenii să-şi păstreze obiceiul. 

Fiecare client comandă legume de aproximativ 50 de lei, iar în pungă au tot ce le trebuie pentru o masă sănătoasă- gulii, salată, spanac sau rucola.

„Este bine şi nu doar pe timp de pandemie. Este comod şi legumele sunt extraordinare, comparativ cu cele din piaţă. Suntem foarte mulţumiţi de produse, livrare şi igienă, produsele vin ambalate corespunzător”, a spus una dintre cliente.

În timpul pandemiei, afacerile s-au rotunjit binişor.  

„Clienţii au crescut ca numar pentru că majoritatea au stat acasă şi au avut timp să gătească. Noi am fost bucuroşi de lucrul acesta pentru că ne-am făcut clienţi noi. Suntem mulţumiţi că am avut parte de clienţi mai mulţi”, a declarat Corneliu Hoşliag, producător local. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici