PROGNOZA METEO: Cer noros şi precipitaţii. Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală

În ţară, vremea se va menţine mai caldă, miercuri, decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în regiunile vestice şi la munte şi pe arii restrânse în rest. În zona montană înaltă vor fi precipitaţii mixte. Izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate în nord-vest şi în zona Munţilor Banatului.

1007 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cer noros şi precipitaţii. Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Cer noros şi precipitaţii. Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Capitală (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, în sud-vest şi nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 şi 9 grade.

În BUCUREŞTI:

Miercuri, vremea se menţine mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ploii slabe, în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 4 ... 6 grade.

În ŢARĂ:

În cursul zilei de joi, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, cu maxime cuprinse de la 9 grade în regiunile nordice până în jur de 20 de grade în sud-estul ţării; cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse, mai ales în vestul, centrul şi nordul teritoriului. Noaptea, vremea va intra într-un proces de răcire în regiunile intracarpatice unde ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, temperaturile se vor menţine mai ridicate decât în mod normal, iar precipitaţiile vor fi doar sub formă de ploaie. La munte vor fi precipitaţii mixte. Mai ales în vest şi la munte, se vor cumula cantităţi importante de apă. Vântul va sufla moderat cu intensificări locale, iar pe crestele montane va fi tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la -3 ... -2 grade în regiunile vestice până la 10 grade în sud-est.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici