PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Vremea va fi în general frumoasă sâmbătă, cu cer variabil, cu unele înnorări şi cu totul izolat ploi slabe, ziua în centrul şi estul ţării, iar noaptea în regiunile sudice şi sud-estice. Vântul va sufla slab şi moderat, anunţă Agenţia Naţională de Meteorologie.

1302 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Temperaturile maxime vor fi de la 18...19 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, până la 29...30 de grade în Lunca Dunării. Valorile minime se vor situa între 5 şi 15 grade, mai scăzute în depresiuni.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, dar se va răci uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat în sudul ţării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

La Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici