PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Vremea se va menţine joi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii octombrie, cu maxime ce se vor încadra între 22 şi 30 de grade şi minime, în general, între 5 şi 15 grade, anunţă Administraţia Naţională a Meteorologiei.

1428 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În cursul zilei de vineri vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi valori termice mult mai ridicate faţă de mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Începând cu orele serii, se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse însoţite şi de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări locale, în special în Câmpia de Vest, pe litoral şi la munte.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade.

La Bucureşti vremea se menţine mai caldă decât în mod mod obişnuit cu o maxima termică de 27-29 de grade, iar minima de 8-11 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici