Prognoza meteo: Cum va fi vremea în weekend în ţară şi în Bucureşti

Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nordul, nord-estul şi centrul ţării, iar noaptea în sud şi în sud-est, însă doar pe arii restrânse vor fi averse slabe, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în sudul şi estul Transilvaniei, Moldova şi în zonele de munte.

1424 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo: Cum va fi vremea în weekend în ţară şi în Bucureşti

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în weekend în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 24...25 de grade în nordul Moldovei, până la aproximativ 35 de grade în Lunca Dunării unde după-amiaza va fi caniculă şi pe arii restrânse indicele de confort termic temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80. Temperaturile minime se vor situa , în general, între 10 şi 20 de grade.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi la munte. Temperatura aerului, în scădere uşoară faţă de intervalul anterior, va avea valori maxime cuprinse între 23 şi 32 de grade şi minime, în general, între 8 şi 18 grade.

Sâmbătă, în Bucureşti, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici