PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

Vreme va fi instabilă în următoarele două zile, cu cer variabil, intensificări ale vântului şi ploi doar izolat. Temperaturile se menţin la fel ca în perioada precedentă, cu maxime de până la 30 de grade şi minime cuprinse într 6 şi 19 grade, potrivit Agenţiei Naţionale a Meteorologiei.

383 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi uşor instabilă cu cer variabil, va avea unele înnorări şi se vor semnala ploi de scurtă durată, ziua, cu totul izolat în sud şi la munte, iar noaptea, local, în vest, nord şi centru. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, uşor mai ridicate în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 9 şi 19 grade.

Vineri, în nordul, centrul şi estul ţării, mai ales ziua se vor semnala înnorări, ploi şi posibil descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale în majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 şi 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 şi 16 grade, mai coborâte în depresiuni.

La Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15-17 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici