Prognoza meteo: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Marţi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară după-amiaza în zona de câmpie a Olteniei şi Munteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, unde şi indicele de confort termic temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80.

1510 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Cerul va fi variabil în centrul şi estul ţării şi mai mult senin în restul teritoriului. Cu totul izolat în zona de munte vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiuni.

În Bucureşti vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Miercuri, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza pe arii restrânse în regiunile sudice. Cerul va fi variabil. În zona de munte, iar noaptea posibil şi în nordul ţării, cu totul izolat vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici