PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Marţi, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat în sudul ţării şi la munte şi în general slab în rest.

1159 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

La Bucureşti, vremea va fi frumoasă, cu cer senin şi vânt în general slab. Temperatura maximă va fi de 25 ... 26 de grade, iar cea minimă de 9 ...11 grade.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici