PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Miercuri, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii relativ extinse în jumătatea estică a ţării şi local în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, anunţă Administraţia Naţională a Meteorologiei.

1064 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 27 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, mai scăzute în zonele depresionare.

Joi, vremea va fi caldă şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în estul, centrul şi sudul ţării, unde pe arii restrânse, mai ales la deal şi la munte, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. 

La Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi temporare şi, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, posibil însoţite de fenomene electrice şi scurte intensificări ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi între 12 şi 14 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici