PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor din ţară, geroasă dimineaţa şi noaptea îndeosebi în centru şi est. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi nord-vestice, unde local va ninge slab, mai ales ziua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în primele ore ale intervalului şi pe litoral.

1215 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Temperaturile maxime se vor încadra între -11 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi de la -23 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la -6...-4 grade în regiunile vestice. Local, mai ales în zonele joase din centrul, sudul şi estul ţării, se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.

În ŢARĂ:

Joi, vremea se va încălzi în toată ţara. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge în nordul şi centrul ţării, precum şi la munte. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare şi se vor semnala precipitaţii mixte, local în vest şi sud-vest şi doar izolat, mai ales ploi, în sud. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi trecător în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 grade în nordul Moldovei şi 4 grade în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -10 şi 1 grade. Izolat, în zonele joase, dimineaţa va fi ceaţă cu chiciură.

În BUCUREŞTI:

Miercuri, vremea se va menţine rece, geroasă noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -4...-2 grade, iar cea minimă de -11...-9 grade. Vor fi condiţii de ceaţă cu chiciură.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici