PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, vremea va fi mai caldă în ţară decât în mod nomal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi cu precădere în cursul zilei va ploua în general slab, pe arii extinse în vestul şi sudul ţării şi local în restul teritoriului. În zona montană vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în Dobrogea, Bărăgan, sudul Moldovei şi la munte.

808 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor încadra între -5 şi 7 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă în zonele joase din estul şi sudul teritoriului.

În BUCUREŞTI:

Miercuri, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în prima parte a zilei va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de 0...1 grad. Dimineaţa şi din nou în cursul nopţii va fi ceaţă.

ÎN ŢARĂ:

Joi, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod nomal la această dată. Ziua, înnorările vor fi temporare şi pe arii restrânse vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Seara şi noaptea, cerul va fi mai mult noros, în sudul şi sud-estul ţării va ploua, iar în celelalte regiuni, cu precădere la munte, vor fi mai ales lapoviţe, ninsori şi condiţii de polei. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului în jumătatea de sud a teritoriului. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 0 şi 10 grade şi minime între -5 şi 5 grade, cele mai ridicate fiind în sudul litoralului. În orele dimineţii, izolat, va mai fi ceaţă în zonele joase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici