PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

Marţi, la deal şi la munte, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această dată, dar în rest vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar în zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

574 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în zonele cu ceaţă persistentă, mai ales din centrul ţării şi 8 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -10 grade şi 0 grade..

La BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil şi mai ales noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade.

Miercuri, cerul va fi variabil, dar mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, local în zonele joase din centrul, sudul şi estul ţării şi izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 în depresiuni şi 10 grade în Dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici