PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri: temperaturi în creştere uşoară

Vremea va fi în general închisă, cu ploi, în cursul zilei de marţi, în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea în sud-vest şi sud şi pe arii din ce în ce mai restrânse, în restul teritoriului, informează ANM.

1124 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri: temperaturi în creştere uşoară

PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri: temperaturi în creştere uşoară

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 şi 0 grade. În regiunile intracarpatice şi la munte vor fi înnorări, iar local şi temporar va mai ninge; excepţie vor face zonele joase din Banat, Crişana, Maramureş şi nord-vestul Transilvaniei unde în cursul nopţii treptat se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie, favorizând pe arii restrânse depunerile de polei. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsori pe spaţii mici în Moldova şi doar izolat, mixte posibil în celelalte zone. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în nord-est şi pe litoral, precum şi la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice, în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice şi va avea înnorări temporare în rest. Se vor semnala precipitaţii slabe, local sub formă de ninsoare la munte şi mixte în Maramureş, pe spaţii restrânse în Crişana, Transilvania şi Moldova, unde în primele ore ale intervalului vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, unde va spulbera zăpada, dar local şi temporar, ziua şi în regiunile sudice şi sud-estice. Noaptea în zonele joase izolat se va semnala ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, iar minimele între -4 şi 3 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici