PROGNOZA METEO: Ploi, ceaţă şi burniţă în weekend

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă două zile de weekend cu temperaturi în scădere, ceaţă, vreme închisă şi ploi slabe şi burniţă.

1669 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ploi, ceaţă şi burniţă în weekend

PROGNOZA METEO: Ploi, ceaţă şi burniţă în weekend

Sâmbătă, vremea va fi în general închisă, cu ploi slabe în vest şi nord-vest. Acestea vor fi în cursul zilei şi în centrul ţării, iar în rest se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime, în scădere în regiunile sudice şi estice, vor fi cuprinse în general între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa între 2 şi 10 grade.

Mai ales noaptea, în zonele joase se va semnala ceaţă şi izolat burniţă.

Duminică, vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse ploi slabe sau burniţe, în special în regiunile sudice şi estice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi Bărăgan.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade, uşor mai coborâte în depresiuni. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

La Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, favorabil pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 6-7 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici