Prognoză specială ANM: Cum va fi VREMEA la Bucureşti sâmbătă şi duminică

Meteorologii au emis, sâmbătă după-amiază, o nouă prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până duminică la ora 20:00, interval în care cerul va fi noros, vor fi ploi temporare, iar temperatura va creşte cu câteva grade, cele maxime fiind situate între 5 şi 6 grade.

956 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială ANM: Cum va fi VREMEA la Bucureşti sâmbătă şi duminică

Prognoză specială ANM: Cum va fi VREMEA la Bucureşti sâmbătă şi duminică

„Cerul va fi noros, va ploua temporar în special în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar temperatura aerului va urca uşor, de la 0 grade în orele amiezii până la 2-3 grade în cursul nopţii, astfel că stratul de zăpadă depus anterior va diminua considerabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu rafale de 45-50 km/h”, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), pentru ziua de sâmbătă.

Meteorologii mai arată că duminică, până la ora 20:00, vremea va fi închisă, temporar va ploua, moderat cantitativ (în jurul a 10 litri/mp), iar stratul de zăpadă se va topi.

„Vântul va sufla moderat, cu viteze de 35...40 km/h la începutul zilei, apoi în diminuare. Dimineaţa vor fi 2-3 grade, iar temperatura maximă va fi de 5-6 grade

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici