Program prelungit al mijloacelor de transport în comun, cu ocazia meciului România - Grecia

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că mijloacele de transport în comun din Capitală vor avea program prelungit, luni, în ziua meciului România - Grecia, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2016.

881 afișări
Imaginea articolului Program prelungit al mijloacelor de transport în comun, cu ocazia meciului România - Grecia

Program prelungit al mijloacelor de transport în comun, cu ocazia meciului România - Grecia (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

"La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex şi RATB au prelungit programul mijloacelor de transport în comun, pentru ziua de luni, 7 septembrie. Suporterii echipei naţionale care vor fi prezenţi luni seara, de la ora 21:45, la Arena Naţională, pentru a urmări jocul cu Grecia din preliminariile EURO 2016, vor putea circula la finalul partidei cu mijloacele de transport în comun. Programul liniilor Metrorex şi RATB, care în mod normal circulă până la ora 23.00, a fost prelungit până la ora 1.00, în noaptea de luni spre marţi", se arată pe site-ul FRF.

Biletele la meciul România - Grecia mai sunt disponibile doar la casele Arenei Naţionale duminică, până la ora 19.00, şi luni, între orele 10.00 şi 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici